صينيه كنافه بالمانجو
المكونات
نصف كيلو كنافه ___
_كيلو مانجو
كريم شانتيه
عسل الكنافه
زبده سايحه او سمن بلدي
الطريقه
تحضر اتنين صينيه متوسطه الحجم مقاس بعض تماما وتدهن الصواني بالسمن
تقسم الكنافه ربعين ونضع كل ربع في صينيه ونضغط علي الكنافه جيدا جيدا جيدا
نضع ونرش وش الصواني بالزبده
ـــونضعهم بالفرن 180 ــــ200 درجه ونراقبها حتي يكون وشها وردي فاتح
نخرج الصواني ونسقيها العسل بارد والصواني سخنه
بعد ان تهدا الكنافه وتبرد تماما نقلب واحده في طبق التقديم ونفرشها بالكريم شانتيه
ونرص شرايح المانجو علي كل الكنافه
نقلب الصينيه التانيه فوقها ونضغط عليها لتلصق بها
نفرش الكريم شانتيه الباقي علي وش الكنافه
نرص شرايح المانجو الباقيه علي الوش بشكل جمالي لتصبح مثل التورته
وبالهنا والشفاء